Vit chokladpannacotta med glögglingon

(6 portioner)
Ingredienser:
2 gelatinblad
3 dl grädde
1 dl mjölk
2 msk socker
100 g vit choklad
Gör så här:
- Blötlägg gelatinbladen i vatten enligt anvisningarna på förpackningen.
- Koka upp grädde och mjölk, rör ner socker och chokladen. Rör till sist ner gelatinbladen.
- Häll upp i glas eller liknande och låt pannacottan stå kallt 3-4 timmar
Glögglingon
1½ dl glögg
1- 1½ msk socker
½-1 dl lingon
Gör så här:
- Koka glöggen med sockret 10 minuter och häll i lingonen (jag använde frysta)
- Låt glögglingonen kallna och häll sedan önskad mängd på pannacottan
Hey Yoh Sötnos =) !
Såg att du är tävlingsintresserad och brukar tävla på bloggar..
Tänkte bara tipsa om en tävling som ligger uppe nu på min blogg, låter det intressant? =)
God Jul på dig!
fett godtt ;D