Ingen ny lag för tidelag

"Jag accepterar inte att man förgriper sig på djur", sa jordbruksminister Eskil Erlandsson till medierna för drygt ett halvår sedan (Expressen 13 november 2008).

Men inte blev det nån ny lag för det. Nää, men i svenska videobutiker kan alla över arton lagligen hyra filmer där människor, mest män, sätter på djur. Hundar, katter, kor, grisar, hönor, kaniner, får, hästar. Sverige är numera ett land för tillverkning av pornografi med djur. Ännu finns inte djurbordeller, som avslöjades Danmark för ett par år sedan (Expressen 14 september 2006), men av annonser på nätet att döma är liknande verksamhet på gång. Dock inte i dekadenta kvarter i staden utan mera i stugor och lador på den förment oskyldiga landsbygden.  

Exemplet djursex visar hur bristen på maktanalys kan leda lagstiftare och allmänhet fel. Riksdagsmajoriteten och regeringen har länge sagt nej till ett förbud, en utredning är nu tillsatt som ska vara klar till i januari 2011.

Folk frågar sig hur det kommer sig att Sverige inte har ett förbud mot sex med djur. Hur det kommer sig att sex med djur inte betraktas på samma sätt som sex med barn och minderåriga???

Fast zebralagen mot att gående har företräde och bilisterna skall stanna till varje pris är något vi har som budord! Så unika vi är i Sverige!!
Ibland undrar jag inte om jag är född i fel land. Jag gillar nämligen Danmarks stränga lagar =p

Läs mer här

Låt oss vara ifred!



 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0