Skämt å sido

Det saknas lite roliga skämt nu mitt i veckan. Så här kommer några som får en att hålla ut till fredag:
(OBS fräckisar! Läses på eget begär =P)

Nunnan hade fått en fruktansvärd klåda mellan benen och gick till gynekologen. Gynekologen tittade och utbrast: - Herre gud! Det måste vara flatlöss. - Flatlöss? Du måste vara galen, jag har aldrig varit med en man! utbrister Nunnan. - Nä, säger gynekologen, det är inte flatlöss, det är bananflugor


I baren: - Får jag bjuda damen på en whisky? - Tack men jag avstår, jag känner av det i benen. - Hur då? Svullnar dom?? - Nej. De går isär...





Dax att hålla igen

Jag blir tokig! Min vikt står stilla och jag plöjer igenom alla bra maträtter för att få en boost i kroppen. Skall nu lägga om maten när jag börjar träna och fick ett bra tips av min dietist att bara äta en frukt elr en knäckemacka 2 timmar innan träning.

Döm om min förvåning när jag läser att den ursköna, supersnygga Beas blogg(även känd ifrån olika tvprogram) om att hon käkar bantningstabletten Alli för att hålla sin vikt/gå ner i vikt. Hon har ju precis som jag blivit opad, men äventyret slutar ju inte där. Alla tror att man har tagit den korta vägen för att minska i vikt, men när man har mycket som jag och Bea så trillar det inte av sig själva (jo första tiden sen står det stilla lääääänge) och man måste så klart ta till sig olika hjälpmedel som mat och motion (trodde jag). Men Bea har ju varit opad längre än mig och vet tydligen knepen ;-) Hon hade varit i NY och gått upp 3 kg på 2 veckor och knaprade Alli för att gå ner dessa igen. Läs mer här (du får scrolla tills längst ner på sidan)

Fast man har ju läst om att Alli kan orsaka leverproblem men oxå att man måste gå på toan ofta :-) och funkar bäst då man äter fet mat, gör man inte det skall man inte ta tabletten vid det tillfället? Läst på bruksanvisningen.


Är det någon som har provat detta och kan lämna någon slags rekomendation, bra elr dålig?


Världens vackraste häst och en smutsig historia

Världens vackraste häst: Commander Crowe vann i helgen Sundsvall Open Trot m. 1 milj kr i första pris och slog många namnkunniga kamrater som Torvald Palema, Triton Sund och Glen Kronos. Glädjen var stor och många med mej vrålade säkert: ÄNTLIGEN! När han stred ända in emot mål.

Dagen efter kunde man läsa på löpsedeln att tjejen som skötte honom tidigare påstod sig ha fått sparken dagen innan storloppet! Hon hade varit borta nästan hela årat pga problem med sin mage som har tvingat henne till sjukhusvistelse, och nu när hon ville jobba heltid så fick hon sparken genom telefonen ?

Petri Puro svarade snabbt i sin blogg att hennes sista lönelapp fick hon i januari månad och han hade bara givit ett vagt löfte om att få komma tillbaka om de hade tillräckligt med hästar. Petri var själv hemma med ryggskott och kunde inte ens närvara i Sundsvall. Han säger även att den tjejen som har fått sköta om CC efter Heidi, har gjort det bra och det finns ingen anledning till att byta ut henne. Tråkig historia där man egentligen aldrig får reda på sanningen, fast jag tycker nog att om hon fick sin senaste lönelapp i januari kan hon ju inte få sparken i september? Nån måste ha gjort en miss?


Världens vackraste häst CC

Back On Track

Nu är jag tillbaks efter en veckas paus!!! Massor av saker har hänt och icke hänt!

Hade ingen som ville följa med till Palmfestivalen i Trelleborg och hade ingen lust att köra dit o gå ensam( sorry L8 får komma förbi till dej privat)
Fick positiva besked ifrån min doktor i veckan! Positiv är jag i min allergi mot hasselnöt och björk! Märkligt när man stött på det i 40 år av ens tidigare liv? Positivt var det även då jag fick beskedet att jag har ej längre högt blodtryck och kan nu även lägga bort tabletterna mot detta! Jag hade 120/75! Helt super!!! Efter op:en har jag bytt medicin mot vitamin och ett klart friskare liv. Nu skall jag även börja på Friskis och jympa-bas. Får börja snällt så man orkar stå ut!
Nu när det blir mörkare och man känner att man blir tröttare gäller det att fylla på vitaminförrådet.
Kan personligen rekommendera Blutsaft som man oxå använder mycket inom travsporten för att ladda batterierna. Just nu kostar den 209kr på Apoteket och i hälsokostaffärerna, fast ibland har de den för 179kr ;-)
Tänk på att du gör en investering i dej själva!  

Nästa vecka får jag besök ifrån Italien ;D
Det är Angelo som kommer hit och hälsar på, o så får man höra det senaste sladdret ifrån Milano ;-)

Sköt om er

Kram från CC

Ps snart dimper det in fler inlägg då jag inte har legat på latsidan utan samlat material ;-)


Slutpausat

RSS 2.0