Pasta m senapsås

2 biffar av kossan mu, i mindre mumsbitar

2 msk smör

1 gul lök, finhackad

3 vitlöksklyftor, finhackade

3 dl grädde

2-4 msk fransk senap ( beroende på hur senapig du är helt enkelt)

1 dl vitt vin

salt

svartpeppar

lite socker

 


 

Det här går lika fort som att koka pasta!

Fräs lök och vitlök i smöret, mums. Sedan steker du köttet pö om pö, så det får fin yta och inte koks, utan steks!

När allt är stekt och gott, häller du över vinet. Kok, kok. Grädden, kok, kok. Senap och alla kryddor. Kok, kok, smaka av. Åhhhhhh!

NJUT med pasta och rejäl tomatsallad. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0