Biff à la Lindström
Här kommer ett enkelt och snabbt tips på Biff à la Lindström. Receptet kommer ifrån Tasteline
Ingredienser för 4 port.
Ingredienser för 4 port.
400 gram | köttfärs | |
1 st | gul lök(ar), finhackad | |
1,5 dl | rödbetor, inlagda, tärnad | |
2 msk | ättiksgurka, tärnad | |
1 tsk | salt | |
2 krm | svartpeppar, malen | |
2 st | ägg | |
1 msk | kapris |
|
Till servering |
||
kokta skalade potatisar | ||
fransk senap | ||
kapris | ||
riven pepparrot |
Tillagning
1. Blanda alla ingredienser till färsen i en bunke. Krydda med salt och peppar.
2. Forma till 8 biffar och stek dem i lite smör eller flytande margarin ca 3-4 minuter på varje sida.
3. Servera med kokt potatis och med tillbehör som senap, riven pepparrot och kapris.
Tips för barnfamiljen: servera en brunsås eller gräddsås till biffarna
Kommentarer
Trackback