Träningstips via Twitter

Just nu tränar jag ganska regelbundet och läser några hälsobloggar. Här kommer några nyttiga tips att ta till sig angående vardagsträning ;-)

De senaste och bästa twittertipsen från en av världens bästa PT´s. Kolla in  Jarett Del Bene som bland annat tränar Lauren Conrad, Audrina Partridge och Whitney Port. 

Några av Jaretts senaste Tweets; Pushade just min klient till att göra utfall med upphopp, tjugo gånger tre sets. Det är en riktig killerworkout för benen.

Gå i trappor vänd åt sidan för att verkligen träna dina inre och yttre lår! Använd antingen en StairMaster eller ta trappan.

Ett bra sätt att bränna fett på ett löpband är att promenera i 3 minuter, spring allt vad du kan i 3 minuter och promenera igen i 3 minuter. Upprepa om vartannat i minst 20 minuter (denna skall jag testa)'

Ett perfekt mellanmål innan ett träningspass är ett skivat äpple med en klick naturligt jordnötssmör.

Ett tips för att få en platt mage med syndliga rutor är att äta sex små måltider om dagen. Försök att äta var tredje timme.

Variera ständigt din träningsrutin. Om du fastnar i att göra samma typer av övningar kommer dina resultat att avstanna. Knepet är att alltid lura kroppen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0