Förrätt med avokado

Förrätt med avokado
2 stora avokado
150 g djupfrysta räkor utan skal
1 msk rödvinsvinäger
4 msk olja
2 tsk kapris
2 tsk persilja (hackad)
1 msk lök (hackad)
2 hårdkokta ägg
1 kryddmått peppar
1 knipe dill


Töa upp räkorna i rumstemperatur. Piska samman olja och vinäger, smaka av med salt och peppar. Blanda hackade kapris, persilja, lök och hackade ägg och häll ner i oljeblandningen.
Blanda ner räkorna och låt dem ligga i marinaden i ca 1 timme. Skär avokadorna i halvor och ta ur kärnan. Lägg upp avokadorna på tallrikar och fyll med räkröran. Dekorera med dillkvistar.
Servera rostat bröd till.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0