Burka 4 all

Läste nyss ett inlägg om att förbjuda burka i skolan. Det fanns en kommentar undertill skriven av en rolig svensk som faktiskt fick mej att tänka efter. Jamen han har ju rätt! OBS! Varning för gapskratt!!! ;D


Burkan skyddar kvinnan och hör sen.

Malignt melanom
Mygg
Kyla
Genomblödningar vid mens, syns ju defintivt om man bär jeans.
"Bad hair day", bakom burkan kan du skita i frisyren.
Transpersoner slipper bli uttittade.
Kvinnor som är "fula" slipper känna sig fula.
Kroppsfixering, små pattar och/eller fet röv blir inte lika uppenbart. Tusentals unga kvinnor slipper drabbas av ätstörningar.
Normativt tänkande, normen för vad som anses vara kvinnliga attribut blir diffus = genushönsen jublar.
konsumtionshets, vem fan köper ett par jeans för 3000kr om ingen ser att man bär dem. Vilket leder även leder till att midre bemedlade slipper känna "utanförskap".
Överraskningsex aka överfallsvåldtäkt verkar ju väldigt sällan drabba en kvinna som bär burka, vi slipper höra argument som att "hon fick skylla sig själv, var klädd som en hora".
Etnisk diskriminering, vem vet vad som är bakom burkan är det Fatima eller Anna eller kanske till och med en Mahmud eller Joaquín?? sug på den! Vi kan lägga ned DO och lägga pengarna på annat.

Ja listan kan göras lång, lagstifta så att det är obligatoriskt för alla kvinnor att bära burka så fort de vistas utanför sitt hem. Tänk på alla ökade arbetstillfällen detta skulle innebära för fattiga burkaskräddare i mindre lyckligt lottade länder, vi måste visa solidaritet.

ROPEN SKALLA!
MERA BURKA ÅT ALLA(H)!
YALLA YALLA YALLA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0