Fisk med avokadosalsa
Ingredienser
600 g fiskfilé, t ex gös eller abborre
0,75 tsk salt
2 tsk rapsolja
Salsa:
2 st avokador
1 st mango
1 st rödlök, liten
1 st chili, t ex röd spansk peppar
1 st lime, rivet skal
1 msk lime, pressad
1 tsk salt
Tillbehör:
200 g nachos
Tillagning
1. Skär fiskfilén i halvportionsstora bitar och vik ihop tunna bitar så att de blir tjockare. Strö på salt och låt dem ligga på ett fat medan du gör salsan.
2. Skala och kärna ur avokadorna och mangon. Skär fruktköttet i tärningar. Skala och finhacka löken. Kärna ur och finhacka chilin. Blanda allt i en skål tillsammans med limeskal, limesaft och salt.
3. Stek eller grilla fisken i grillpanna med olja ca 2 min på varje sida. Servera med avokadosalsan och nachos.
Kommentarer
Postat av: Sandra
Läs och sprid min justin bieber novell : bloggbesokare.se"
Postat av: Sandra
Kramar Emilia bloggbesokare.se"
Trackback