Fisk med avo­ka­do­sal­sa

Ingredienser 600 g fiskfilé, t ex gös eller abborre 0,75 tsk salt 2 tsk rapsolja Salsa: 2 st avokador 1 st mango 1 st rödlök, liten 1 st chili, t ex röd spansk peppar 1 st lime, rivet skal 1 msk lime, pressad 1 tsk salt Tillbehör: 200 g nachos Tillagning 1. Skär fiskfilén i halvportionsstora bitar och vik ihop tunna bitar så att de blir tjockare. Strö på salt och låt dem ligga på ett fat medan du gör salsan. 2. Skala och kärna ur avokadorna och mangon. Skär fruktköttet i tärningar. Skala och finhacka löken. Kärna ur och finhacka chilin. Blanda allt i en skål tillsammans med limeskal, limesaft och salt. 3. Stek eller grilla fisken i grillpanna med olja ca 2 min på varje sida. Servera med avokadosalsan och nachos.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Läs och sprid min justin bieber novell : bloggbesokare.se"

2012-10-30 @ 08:13:54
URL: http://www.bloggbesokare.se
Postat av: Sandra

Kramar Emilia bloggbesokare.se"

2012-11-03 @ 23:26:52
URL: http://www.bloggbesokare.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0