Kass­ler i kål- och äp­pelwok

Ingredienser 1 st vitkål eller spetskål, (ca 800 g) färsk 2 st äpplen 500 g kassler 1 msk rapsolja, + 2 msk 1 tsk salt 1 krm svartpeppar, nymald 3 msk äppeljuice, konc 3 msk vispgrädde 3 msk bladpersilja, hackad Tillbehör: 50 g bröd/pers Tillagning 1. Ta bort ev vissna blad från kålen och skär den i bitar. Kärna ur och skär äpplena i klyftor. 2. Skär kasslern i skivor. Bryn dem i 1 msk olja i en stekpanna ca 1 minut på varje sida. Ta upp dem på en tallrik. 3. Fräs kålen i 2 msk olja i stekpannan ca 10 min. Blanda i äppelklyftorna och fräs 3-5 min. Salta och peppra. 4. Ringla över äppeljuice och grädde. Lägg på kasslern och låt allt bli genomvarmt. Strö över persilja och servera med bröd.

Kommentarer
Postat av: en värmlands tjej

T.ex svälter du dig själv? Ätstörning

2012-10-30 @ 08:13:54
URL: http://www.bloggbesokare.se
Postat av: en värmlands tjej

Coolt, den parfymen måste jag dofta på! :) bloggbesokare.se

2012-11-03 @ 23:26:52
URL: http://www.bloggbesokare.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0