Kassler i kål- och äppelwok
Ingredienser
1 st vitkål eller spetskål, (ca 800 g) färsk
2 st äpplen
500 g kassler
1 msk rapsolja, + 2 msk
1 tsk salt
1 krm svartpeppar, nymald
3 msk äppeljuice, konc
3 msk vispgrädde
3 msk bladpersilja, hackad
Tillbehör:
50 g bröd/pers
Tillagning
1. Ta bort ev vissna blad från kålen och skär den i bitar. Kärna ur och skär äpplena i klyftor.
2. Skär kasslern i skivor. Bryn dem i 1 msk olja i en stekpanna ca 1 minut på varje sida. Ta upp dem på en tallrik.
3. Fräs kålen i 2 msk olja i stekpannan ca 10 min. Blanda i äppelklyftorna och fräs 3-5 min. Salta och peppra.
4. Ringla över äppeljuice och grädde. Lägg på kasslern och låt allt bli genomvarmt. Strö över persilja och servera med bröd.
Kommentarer
Postat av: en värmlands tjej
T.ex svälter du dig själv? Ätstörning
Postat av: en värmlands tjej
Coolt, den parfymen måste jag dofta på! :) bloggbesokare.se
Trackback