Kött­färs- och vit­kåls­fräs med bul­gur





Ingredienser
 
3 dl bulgur
300 g vitkål
400 g nötfärs
1 msk rapsolja
1 tsk salt
1 dl vatten
1,5 dl ajvar relish, stark
2 dl turkisk yoghurt
20 st svarta oliver, med kärnor
8-12 st fefferoni

Tillagning

1. Tillaga bulgurn enligt förpackningens anvisning.
2. Finstrimla vitkålen, gärna i matberedare. Stek kål och färs i oljan i en gryta. Krydda med salt. Häll över vattnet och rör i ajvar relish. Låt puttra utan lock ca 10 min.
3. Servera fräset med bulgur, yoghurt, oliver och fefferoni


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0